Familii inspaimantate au privit cum un cascador a fost ucis atunci cand plasa de siguranta s-a rupt in timpul unui festival de Paste.

Cascadorul a suferit leziuni grave la nivelul capului si gatului atunci cand s-a prabusit la pamant. Martorii spun ca acesta a fost lansat cu ajutorul unui tun 15 m in aer, cascadorie ce facea parte in numarul de prezentare al festivalului, scrie Daily Mail.

Luke Adams, 38 de ani, urmarea spectacolul alaturi de copiii lui si a spus ca oamenii au fost uimiti de ceea ce s-a petrecut si confuzi pentru ca nu stiau daca este adevarat sau daca totul face parte din spectacol.

“A fost pur si simplu oribil. Plasa s-a desfacut cat era acesta in aer. A aterizat pe iarba, in cap, si a continuat sa se rostogoleasca, si apoi nu s-a mai miscat”, spune martorul.

O alta femeie care urmarea spectacolul cu baiatul ei de 3 ani, a descris cum cascadorul a aterizat chiar in fata ei. “Era chiar in fata noastra si ii vedeam sangele cum ii curge din gura si cum era lesinat”.

Ambulanta s-a grabit sa ajunga la fata locului. Barbatul ranit avea 23 de ani si a fost dus la spital, dar a murit la scurt timp.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.