Detinatoarea performantei, o soferita de 20 de ani, a ramas fara permis si s-a ales cu o amenda de 12 milioane de lei vechi
"Femeile de obicei merg mai incet. Dar si pentru un sofer barbat este prea mult. Mai avea putin si zbura. Ganditi-va ca viteza de croaziera a unui elicopter este de 160- 180 km/h", a declarat pentru gandul un politist de la Serviciul Autostrazi, potrivit MEDIAFAX.

In jurul orei 14, radarul echipajului de politie a filmat Audi-ul TT care zbura cu 229 de km / h, cu o suta de kilometri peste limita legala. Bolidul se indrepta spre Constanta.

Soferita a fost oprita de un alt echipaj de Politie la statia de taxare de la km 144. Aceasta si-a recunoscut fapta, explicand ca se grabea pentru ca o astepta familia, dupa cum au declarat pentru gandul surse judiciare. Politistii spun ca este prima sanctiune rutiera pe care o primeste tanara, aceasta neavand antecedente contraventionale. A primit o amenda de 1206 lei, din care, daca o achita in 48 de ore, va plati jumatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.