O tanara insarcinata, in varsta de 12 ani, se numara printre cei 28 de copii romani salvati marti, la Londra, in urma unei operatiuni a politiei britanice, care a anihilat o retea de traficanti de minori

Potrivit Daily Mail, copiii romani, care erau fortati sa cerseasca si sa fure pentru o retea de infractori, figureaza printre cei 103 minori descoperiti la 16 adrese din estul capitalei britanice. [Londra: O banda de romi suspectata ca facea trafic cu copii a fost anihilata]

Insa dintre toate aceste cazuri, cel mai socant este reprezentat de descoperirea unei tinere romance in varsta de 12 ani, aflata in stadiul incipient al unei sarcini, scrie MEDIAFAX.

Se pare ca tanara nu locuia cu parintii sai si cercetari suplimentare sunt necesare pentru a stabili daca acestia se afla in Marea Britanie si daca fata a mers vreodata la scoala.

Opt adulti au fost arestati in cadrul operatiunii politiei britanice, in timp ce un baietel de trei ani a fost dus la spital cu rani faciale si contuzii.

Arestarile au legatura cu un proces desfasurat luna trecuta in Romania, cand 24 de persoane au comparut in justitie, fiind acuzate ca au dus aproape 200 de copii romi in Marea Britanie pentru a fura si cersi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.