Unii oameni iubesc anumite obiectele cu o pasiune demna de o cauza mai buna, avant relatii intime cu acestea.

Potrivit Click!, unii psihologi sustin ca acesti oameni sufera de o boala care ar putea fi numita "obiectofilie", altii sustin ca este o noua orientare sexuala. The Huffington Post a realizat un clasament ale celor mai nebunesti casatorii dintre oameni si... obiecte.

Americanca Amy Wolfe s-a indragostit de un montagne-russe (denumit “1001 Nachts”) dintr-un parc de distractii si doreste sa se marite cu aceasta. Amy a avut parte de peste 3.000 de curse in “1001 Nachts” iar dormitorul ei tapetat cu pozele obiectului. Americanca intentioneaza sa isi schimbe numele in Weber, dupa compania care l-a fabricat pe „alesul inimii”.

Erika Eiffels-a casatorit cu celebrul simbol al Parisului . Ea a jurat sa iubeasca turnul si sa ii fie fidela in cadrul unei ceremonii restranse la care au participat doar cativa prieteni apropiati ai miresei. Din partea mirelui nu a venit nimeni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.