Gelozia-i boala grea, asta se stie de cand lumea si pamantul. De aici pana la un adevarat atac de furie al unui sot ce se banuia inselat, nu-i decat un pas, mai ales cand femeia face greseala de a rosti numele unui alt barbat cand se afla in bratele perechii oficiale. Pentru o clipa de neatentie, o englezoaica a platit cu viata.
Conform jurnalistilor de la "Daily Mail", Colin Scully, 53 de ani, neaga ca si-ar fi ucis nevasta, pe Tracey, in varsta de 39 de ani, desi intial recunoscuse in fata anchetatorilor ca a strans-o de gat. A avut si o justificare pentru violentul gest: femeia l-a strigat pe un anume Paul in timpul unei partide de sex, consumata in dormitorul caminului conjugal, in aprilie anul trecut. Barbatul a declarat ca e posibil ca sotia lui sa se fi referit la Paul Deighton, un barbat pe care cei doi il cunoscusera la un moment dat, si caruia femeia i-ar fi trimis o serie de mesaje cu substrat amoros pe telefonul mobil.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.