Catavencu SA, compania care editeaza ziarul Academia Catavencu, a depus, joi, la Tribunalul Bucuresti o cerere de declansare a procedurii de insolventa, primul termen de judecata fiind 16 martie, potrivit blogului lui Catalin Prisacariu, unul dintre fondatorii noii reviste Kamikaze.
"Joi, 11 martie, Catavencu SA a depus la Tribunalul Bucuresti cererea de faliment. Marti, 16 martie, se judeca primul termen, pe fond", scrie Prisacariu.

Catalin Tolontan spune insa ca este vorba despre o reorganizare administrativa, ceea ce presupune ca instanta sa numeasca un administrator, care va supraveghea planul de reorganizare, managerii avind un mandat restrins prin lege.

“Am decis, pentru a proteja titlul Academia Catavencu, care are un viitor cert, sa bagam Catavencu SA in reorganizare administrativa, metoda prin care compania va putea merge inainte si, in timp, revista va plati datoriile pe care le are societatea”, au declarat oficiali ai trustului, dupa cum arata Tolontan, pe blogul lui.

In urma cu doua saptamani, o parte dintre redactorii Academiei Catavencu au parasit publicatia, incriminand o prea mare presiune editoriala. Demisionarii au hotarat sa lanseze o noua revista de pamflet care se va numi "Kamikaze", dupa ce initial au vrut sa o denumeasca “Catavencu fara Mogul”.

[Demisie in bloc la Academia Catavencu]

[Catavencu fara mogul = Kamikaze]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.