Incepand de saptamana viitoare, noul Catavencu "fara mogul" va aparea pe piata sub numele de "Kamikaze" si va avea 24 de pagini.
"A fost lansat <<Programul Rabla pentru Ziare>>. Incepind de saptamina viitoare, catavencu fara moguli se numeste <<Kamikaze>>, aflam dintr-un comunicat al redactiei, publicat de redactorul-sef adjunct, Catalin Prisacariu, pe blogul Kamikaze.

"Daca ati constatat ca vechea dumneavostra revista s-a umplut de rutina, paginile se deschid tot mai greu, are directia defecta si i-a fugit motorul, acum o puteti schimba prin “Programul Rabla pentru Ziare”. Cereti la toate chioscurile noul catavencu: revista “Kamikaze”, anunta redactia Kamikaze, in acelasi stil satiric.

"Vrem sa ne desprindem de formula lor. Nu vrem sa fim considerati o clona. Va fi o revista noua, cu investigatii si satira, intr-o formula care nu este monopolul Academia Catavencu", a declarat Catalin Prisacariu pentru Paginademedia.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.