Aproximativ 20 de redactori, in frunte cu redactorul sef Marius Bortea, au decis sa paraseasca saptamanalul satiric, urmand sa lanseze un nou titlu, informeaza Paginademedia.ro.

Dintre fondatorii titlului, pleaca Mircea Toma, dar raman Doru Buscu, Ioan T. Morar si Eugen Istodor, scrie Petrisor Obae.

Echipa Academiei Catavencu a demisionat astazi bloc, scrie si Mihai Dobrovolschi, de la Radio Guerrilla, pe blogul sau. “Surse din corpul editorial mi-au spus ca azi toti membrii echipei au dat mana cu Sorin Ovidiu Vantu, si-au depus demisiile si urmeaza sa lanseze un nou saptamanal, probabil cu numele <<Catavencu>>. Pe piata se vehiculeaza numele lui Adrian Andrici ca viitor actionar al revistei. Andrici este cunoscut pe piata media ca patron al postului de radio City Fm”.

“De cateva luni aveam in intentie aceasta plecare. Am tot incercat sa ne desprindem. In ultimul an au fost foarte multe presiuni editoriale, pe care am incercat sa le evitam”, a declarat Catalin Prisacariu fostul Redactor sef adjunct al Academiei Catavencu, pentru Paginademedia.ro.

Celebra poza cu Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu a fost parte a aceste miscari de guerila, evidentiaza Paginademedia.

“Episodul cu poza este un exemplu ca noi nu am fost obedienti. Intr-un moment de tensiune politica maxima, am ales sa publicam poza fara ca seniorii sa fie informati. Stiam ca asta ne-ar putea costa. Am facut fata unui actionariat advers”, a declarat Prisacariu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.