Blogway sustine Congresul National al Studentilor la Comunicare si Relatii Publice care va avea loc in perioada 2-4 aprilie. Dupa ce a fost alaturi de PR&AD Fair, Blogway dezvolta blogul celui mai important eveniment organizat de PRIME Romania (Asociatia Europeana a Studentilor la Comunicare si Relatii Publice).
Blogul creat pentru Congresul National al Studentilor la Comunicare si Relatii Publice are o interfata prietenoasa, formatul si modalitatea de organizare fiind foarte usor de urmarit pentru cei interesati de eveniment. Simplitatea si culoarea sunt cheia unui blog de succes, un blog capabil sa-l directioneze pe internaut catre informatiile dorite.

In plus, in cadrul seriei de conferinte CNSC, Blogway va premia cele mai inteligente intrebari, dar si cei mai activi participanti. De asemenea, Blogway va da sansa si celor mai timizi studenti de a-si crea o identitate online prin intermediul unei tombole.

Pe langa sprijinul pentru dezvoltarea blogului CNSC, Blogway va fi si gazda unui workshop care se va desfasura sambata, 4 aprilie, si care le va oferi participantilor informatii importante despre cum se construieste si promoveaza contentul unui blog. Pentru inscrierea la acest workshop, cu locuri limitate, participantii trebuie sa acceseze www.cnscpeweb.ro, sectiunea Inscriere.

Blogway este conceput ca un instrument usor de utilizat si la indemana oricui. In acelasi timp, Blogway reprezinta si o modalitate de promovare a unor evenimente create si dezvoltate de si pentru studenti. Astfel, Blogway isi doreste sa se implice in cat mai multe proiecte realizate de studentii care vor sa urmeze o cariera in relatii publice, marketing sau advertising.

Blogurile au devenit un fenomen de comunicare in masa a opiniilor si experientelor personale, o carte de vizita a comunicatorului dornic sa exploateze un mediu dinamic si antrenant.

„Este un nou inceput pentru Congresul National al Studentilor la Comunicare si Relatii Publice si ne bucuram ca sustinem acest eveniment de comunicare creat special pentru studenti. Am pus la dispozitia organizatorilor mai multe teme de blog pentru a le oferi libertatea de a-si alege stilul care li se potriveste cel mai bine. Suntem in permanenta in cautare de template-uri si pluggin-uri noi pentru platforma Blogway, pentru ca ne-am propus sa transformam blogul intr-un instrument extrem de util pentru persoanele care doresc sa isi exprime virtual punctul de vedere, fara insa a se preocupa de partea tehnica a acestui demers de comunicare. Ne dorim ca blogurile acestor evenimente create pentru studenti sa devina un punct de referinta in industria comunicarii. De aceea, am lasat in grija organizatorilor fondul, iar noi ne-am preocupat de forma.” declara Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway, compania care a lansat Blogway in urma doua luni.

Aflat la editia a VI-a, Congresul National al Studentilor la Comunicare si Relatii Publice a fost lansat de PRIME Romania in 2003. Anul acesta, CNSC se va desfasura sub tema “Media Digitala, un imperativ al comunicarii contemporane” si va include o serie de workshopuri si conferinte. Inscrierile pentru editia 2009 a congresului au inceput pe 23 martie.

Blogway ADORa comunicarea

Blogway sustine PR&AD Fair

Blogway este primul card preplatit din Romania care iti permite sa iti modelezi blogul dupa chipul si asemanarea ta. Serviciul costa 200 RON si asigura un domeniu.ro, hosting pentru un an, numar nelimitat de adrese de mail, posibilitatea de a beneficia de unul dintre cele 300 de template-uri, pluggin-uri si suport tehnic 24/24h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.