Hostway lanseaza in premiera in Romania primul card preplatit, care iti permite sa iti modelezi blogul dupa cheful si asemanarea ta.
Blogway este un produs special gandit pentru blogloversi - cei care isi doresc o libertate mai mare de exprimare pentru blogul lor, totul in maxima siguranta, prin serviciile de gazduire oferite de Hostway. Vei putea sa impartasesti gandurile, pasiunile si observatiile tale celorlalti intr-un format care sa te reprezinte in totalitate.

Daca nu esti foarte priceput la tehnica, nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca Blogway este simplu de folosit. Razuiesti banda de pe spatele cardului pentru a afla codul de acces si apoi intri pe blogway.ro pentru a avea acces la noul tau blog in cel mai scurt timp. Vei primi un domeniu.ro, hosting timp de un an, numar nelimitat de adrese de mail pentru domeniul tau si suport tehnic 24/24 h. Astfel, vei putea fi gasit foarte repede de prieteni pe net si chiar de Google.

In plus, vei beneficia si de unul dintre cele peste 300 de template-uri la alegere si de cele mai tari pluggin-uri pentru a-ti personaliza blogul. Blogurile lansate de Blogway vor fi promovate si in cadrul altor proiecte pentru a le ajuta sa creasca.

"Blogway este un proiect special lansat de Hostway in premiera in Romania. Pe scurt, Blogway este cea mai rapida modalitate de a-ti crea un blog cu totul si cu totul asa cum ti-l doresti. Noi punem la dispozitie domeniul si o multime de template-uri si pluggin-uri pentru personalizarea blogului dupa chipul si asemanarea proprietarului. Si pentru ca ne dorim sa crestem blogosfera romaneasca, vom promova blogurile aflate sub umbrela Blogway in toate proiectele noastre, ajutandu-le nu numai sa existe online, ci si sa fie profitabile", a declarat Flaviu Radulescu, dezvoltatorul proiectului, Managing Director Hostway.

Inca de la lansare Blogway are parte de o campanie de promovare online pentru blogloversi incepand cu 14 februarie pe site-uri si bloguri. De asemenea, Blogway are propriul site, www.blogway.ro unde se gasesc informatii si tutoriale pentru folosirea cardului.

Pentru blogloversii nerabdatori sa afle cum functioneaza Blogway, cardul este disponibil incepand din 14 februarie in reteaua Diverta din tara sau pe site-ul oficial folosind cardul de credit, la pretul de 200 RON.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.