Blogway sustine PR&AD FAIR, primul targ de joburi si internshipuri in domeniul comunicarii adresat studentilor din Romania, dezvoltand blogul evenimentului www.befair.ro si oferind premii celor mai activi studenti.
Blogway a construit blogul pentru PR&AD Fair - www.befair.ro, principalul instrument de promovare a evenimentului, in plus va fi prezent la PR&AD Fair, oferind premii celor mai activi si mai curiosi studenti care se vor face remarcati in timpul evenimentului prin intrebarile adresate vorbitorilor.

Conceput ca un instrument extrem de usor de folosit de catre utilizatori, Blogway se alatura astfel primului eveniment dintr-o serie lunga de proiecte pentru tinerii comunicatori wannabes, incurajandu-i sa foloseasca blogul ca metoda de exprimare. Blogurile sunt un element esential pentru un bun comunicator, exemplele din blogosfera variind de la blogurile personale si informative pana la companiile care au inclus un astfel de instrument in lista canalelor de comunicare folosite.

„Blogul personal spune foarte multe despre posesorul sau si poate deveni un atu in momentul angajarii, mai ales daca jobul dorit este unul in industria comunicarii. Noi am creat serviciul Blogway special pentru persoanele care au ceva de spus si doresc sa se lanseze in online. Blogway le pune la dispozitie o interfata prietenoasa, sute de template-uri originale si posibilitatea de a-si crea un blog super personalizat in cel mai scurt timp. Este un instrument care vine in ajutorul tuturor celor care isi doresc o cariera in comunicare” a declarat Flaviu Radulescu, Managing Director Hostway, compania care a lansat Blogway in urma cu mai putin de o luna.

PR & AD Fair este organizat de PRIME Romania, Asociatia Europeana a Studentilor la Comunicare, evenimentul reprezinta primul targ romanesc de joburi si internshipuri in domeniul comunicarii si a avut loc in perioada 13-14 martie, la Palatul Sutu din Bucuresti.

Blogway este primul card preplatit din Romania care iti permite sa iti modelezi blogul dupa chipul si asemanarea ta. Serviciul costa 20 RON si asigura un domeniu.ro, hosting pentru un an, numar nelimitat de adrese de mail, posibilitatea de a beneficia de unul dintre cele 300 de template+uri, pluggin-uri si suport tehnic 24/24 h.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.