Brigitte Guillemette, fosta sotie a lui Dominique Strauss-Kahn, a fost audiata ca martor in cadrul anchetei privind acuzatiile de tentativa de viol formulate de Tristane Banon impotriva fostului director FMI, anunta surse judiciare, citate de AFP.

Guillemette, care este si nasa lui Tristane Banon, a fost audiata vinerea trecuta de anchetatori.

In paralel, un jurnalist care lucrase cu Tristane Banon a fost si el audiat, tot vineri, scrie MEDIAFAX.

Tristane Banon il acuza pe Dominique Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, ca a incercat sa o violeze in februarie 2003 intr-un apartament din Paris, cu ocazia unui interviu. Tanara de 32 de ani a fost audiata luni de politie.


Dominique Strauss-Kahn a declarat ca scena descrisa de Tristane Banon este "imaginara". Avocatii fostul director FMI au depus plangere pentru denunt calomnios la Parchetul din Paris.

La randul sau, mama lui Tristane Banon, Anne Mansouret, a declarat ca fusese contactata la putin timp dupa incident de Brigitte Guillemette pentru o intalnire cu Strauss-Kahn in scopul clarificarii faptelor.

La acea vreme, Anne Mansouret o oprise pe fiica sa sa depuna plangere.

Citeste si: Cine se afla in spatele "complotului" Strauss-Kahn?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.