Incepand de astazi, clientii OTP Bank Romania au posibilitatea de a afla si soldul disponibil, imediat dupa efectuarea fiecarei tranzactii cu cardul bancar, direct pe telefonul mobil prin serviciul OTP direkt - Alerte SMS, a anuntat banca.
Serviciul, oferit in premiera pe piata de profil romaneasca, le ofera clientilor un avantajul unui control mai eficient al finantelor, prin informarea lor in timp real, direct pe telefonul mobil, asupra soldului disponibil pe cardul de debit sau de credit la scurt timp dupa efectuarea oricarei tranzactii.

Unicitatea noului serviciu OTP Bank Romania este data de seria de informatii complete oferite in timp real prin intermediul alertelor: numarul cardului folosit, data si ora utilizarii cardului, suma tranzactionata, tipul tranzactiei (cumparaturi, retragere numerar), precum si locatia in care a fost efectuata tranzactia. In conditii tehnice bune, clientul primeste alerta in mai putin de 2 minute de cand si-a utilizat cardul bancar, lucru ce ii ofera un mai bun control al utilizarii propriului card bancar.

Prin multitudinea informatiilor oferite, in momentul de fata suntem singura banca din Romania, care pune la dispozitia clientilor sai un astfel de instrument de control, in timp real, al utilizarii cardurilor bancare”, a declarat Silviu Florea, Manager Canale Electronice de Vanzari, OTP Bank Romania.

Prin serviciul Control Card Bancar, banca ofera clientilor persoane fizice si mesaje tip „card eveniment”. Acestea asigura un grad sporit de securitate utilizatorilor, atentionandu-i de fiecare data cand cardul este utilizat (la comerciant, pe internet sau pentru retrageri) si se introduce gresit codul PIN si CVV sau cand se efectueaza o tranzactie ce depaseste fondurile disponibile pe cardul respectiv.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Bank, cea mai mare banca independenta din Europa Centrala si de Est. In afara Ungariei, OTP Bank are operatiuni in Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ukraina, Slovacia, Serbia. OTP Group deserveste aproape 12 milioane de clienti in 9 tari, prin intermediul a 1500 de unitati teritoriale, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.