Pana in prezent, 80 de parti vatamate din judetul Hunedoara si din tara au depus plangeri penale impotriva i directoarei sucursalei din Deva a Broker Cluj, Adriana Constantin, persoanele reclamand un prejudiciu de peste 4 milioane de lei noi (941.000 de euro).

Politistii au ridicat documente de la societatea de brokeraj si au audiat mai multe persoane in acest caz, potrivit unui comunicat al Politiei.

"Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor au continuat cercetarile in cauza privind pe C. A., de 41 de ani, din Deva, director al sucursalei Deva a unei societatii de brokeraj, care in perioada 2005 – decembrie 2008, a incasat de la mai multe persoane fizice si juridice sume de bani ce urmau a fi folosite pentru efectuarea unor tranzactii la o bursa de valori si la bursa de marfuri", se arata in comunicatul remis marti.

Potrivit acestuia, femeia a eliberat documente fictive pentru sumele incasate (chitante), insusindu-si o parte din acestea, iar o alta parte a utilizat-o pentru efectuarea de tranzactii bursiere in nume propriu.

Pe parcursul perioadei, pentru inducerea in eroare a persoanelor care au depus sumele de bani pentru tranzactionare de actiuni, cea in cauza le-a eliberat acestora portofolii client, care contineau date fictive prin care se atesta calitatea de actionar al acestor persoane la societatile comerciale listate la bursa, precizeaza Politia Hunedora.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.