Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acest inceput de zi.

- Peste doua milioane de romani castiga sub 1.500 de lei, un milion intre 1.500-3.000 de lei si 4,5% peste 5000 de lei.

- Mugur Mihaescu, alias Garcea din Vacanta Mare, vrea sa concureze cu Marian Vanghelie pentru Primaria Sectorului 5. Garcea urmeaza ca sa isi depuna maine candidatura pentru primaria, reusind sa stranga semnaturile necesare.

- In editia noua a Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, publicat in luna februarie 2012, au fost revizuite definitiile a 30 de cuvinte care fac trimitere directa sau indirecta la minoritatea romilor.

- In Berlin, rata infractionalitatii a ajuns la un nivel-record, majoritatea delictelor fiind comise de imigrantii est-europeni. Romanii sunt in fruntea listei.

- Bayern Munchen s-au calificat in finala Ligii Campionilor dupa ce au trecut la loviturile de departajare de Real Madrid si o vor intalni in finala pe Chelsea.

- Cea mai scumpa casa din Capitala costa nici mai mult nici mai putin de 10 milioane de euro. Afla despre ce cladire este vorba.

- Si pentru mai sunt doar cateva zile pana la minivacanta de 1 Mai va anuntam ca vremea o sa fie foarte frumoasa si calduroasa. Iar daca nu v-ati hotarat inca unde sa va duceti v-am pregatit cateva concerte pe litoral.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.