Business 3 Mai 2012 11:18
Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

Benzina si motorina s-au scumpit din nou, de aceasta data Petrom ridicand preturile la unele sortimente de carburanti peste 6 lei. Din pacate, ne putem astepta la o scumpire a carburantilor si din partea celorlalte companii detinatoare de benzinarii.

De maine, elevii din clasa a VII-a si liceeni din ultimul an intra in febra examenelor de final de an, cu simularile pentru evaluarea nationala si bacalaureat.

Nicolas Sarkozy si Francois Hollande, candidatii pentru turul doi al alegerilor prezidentiale din Franta, s-au contrat violent in timpul unei dezbateri televizate tensionate.

Ieri, cursul valutar dintre leu si euro a atins un nou minim istoric, moneda europeana inregistrand o cotatie de 4,4168 lei pentru leu.

Noua echipa de fotbal campioana a Spaniei este Real Madrid. Formatia nu a mai reusit sa atinga trofeul timp de 4 ani.

Facebook a introdus o noua bifa pentru utilizatori: daca sunt pentru sau impotriva donarii de organe.

Fortele Aeriene americane au anuntat ca refuza sa mai piloteze avioanele de tip F-22 Raptor, din cauza faptului ca nu s-a descoperit cauza unor incidente privind lipsa oxigenului in cabina pilotului.

Salariul a inceput sa devina un factor mai putin important in schimbarea jobului. De la 77% dintre angajatii romani care ar fi plecat de la actualul loc de munca pentru bani in plus, in prezent doar putin peste jumatate mai considera salariul ca prim motiv pentru schimbarea jobului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.