Presedintele ANAT si al Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, sustine ca tarifele de cazare pentru sezonul estival 2012 nu vor creste, iar la inceputul si finalul sezonului vor scadea pentru a atrage cat mai multi turisti in acea perioada.

"Pot sa va spun ca tarifele vor ramane neschimbate, la valoarea acestui an si chiar in unele perioade, mai mici. Deci, exista perioade in care vom cobori tarifele tocmai pentru a reusi sa atragem si mai multi turisti pe litoral. Cea mai aglomerata perioada este intodeauna cea intre 20 iulie - 15 august, nu ne asteptam la scaderi de tarife in acea perioada, ne propunem sa reducem tarifele in capetele de sezon", a declarat Corina Martin, dupa deschiderea Targului de Turism "Bursa Litoral-Delta Dunarii 2012", citata de corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, presedintele Asociatiei Patronale Mamaia, Nicolae Bucovala, a explicat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca este posibil chiar ca tarifele pentru 2012 sa inregistreze o scadere in conditiile in care statul va oferi diverse facilitati investitorilor in turism prin Legea Turismului.


"Trebuie sa apara neaparat legea sa vedem si noi, ca investitori in turism, ce facilitati ne acorda Guvernul, sa vedem si noi modificarile de cod fiscal si dupa aceea vorbim de tarife. Noi am inceput sa facem contracte si suntem cu tarifele la nivelul anului 2011, nu se misca niciun tarif pentru 2012. Din contra, daca guvernul, asa cum a promis doamna ministru, va veni cu ceva facilitati si modificari in Codul Fiscal este posibil ca aceste tarife sa fie mai scazute. Deci, este posibil ca in 2012 sa gasim tarife mai mici decat in 2011", a spus Bucovala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.