"Ne-am dorit sa aducem in mainile fiecarei persoane un computer si am reusit, chiar daca nu am sperat la acest lucru nici macar in cele mai indraznete vise pe care le-am avut, spunea in urma cu cativa ani Steve Jobs, cel care a facut din Apple cea mai valoroasa companie din IT si chiar din lume si care s-a restras din functia de director general al acesteia.

In viziunea lui Steve Jobs, fiecare persoana trebuie sa detina un computer. Datorita conceptiei sale si a strategiei aplicate, Apple a devenit, in timp, o imagine a ideii de business in Statele Unite ale Americii, scrie Wall-Street.ro.

Insa, dupa un timp, viziunea lui Jobs a capatat alte nuante – unii spun ca acest lucru s-a schimbat din cauza ego-ului sau –, iar acesta a fost exclus din compania pe care a fondat-o. Desi sunt putini aceia care considera ca Steve Jobs a impiedicat dezvoltarea si cresterea Apple, totusi, fara el, compania si-a pierdut simtul de directionare si spiritul pionieristic. [Citeste si: Cutremur in IT: Steve Jobs demisioneaza!]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.