Finansbank intentioneaza sa-si majoreze cota de piata din Romania prin extinderea serviciilor oferite clientilor persoane fizice si micilor oameni de afaceri. In cadrul acestei extinderi, banca in spatele careia se afla ca actionar principal holdingul turc FIBA, a lansat ieri o versiune internationala MasterCard a cardului de cumparaturi Cardavantaj, cu dobanda zero pentru cumparaturile efectuate in lantul de 600 de magazine care accepta noul Card Finans Avantaj.
Limita venitului lunar necesara pentru a beneficia de un credit de circa 3 venituri medii lunare este de 80 de euro.
"Finansbank a lansat pentru prima oara in lume un astfel de produs in anul 2000, pornind cu 30 de magazine acceptatoare. Azi numarul magazinelor a atins circa 1.000, si alte banci au lansat intre timp produse similare. Intentionam sa continuam extinderea acestui produs in Rusia si in alte piete, pe masura ce piata de retail se maturizeaza", a declarat Onur Umut, membru al consiliului de administratie al bancii-mama ce-si are sediul in Turcia.
Presedintele Finansbank Romania, Tamer Ozatakul, ne-a explicat ca noul card poate fi folosit ca un card de credit in Romania, dar si la nivel international, rambursarea facandu-se in prezent la dobanda pietei romanesti, de 27%. "In schimb, lanturile de magazine care ne sunt membre suporta costul dobanzii pentru a se autopromova, dobanda pentru credite de cumparaturi fiind zero. Perioada de creditare variaza de la magazin la magazin, unele magazine au prevazut doua luni, altele sase, altele opt sau zece luni pentru rambursarea creditului. Intentionam sa semnam in curand si cu marii retaileri de produse electrocasnice", spune Ozatakul.
Printre magazinele care accepta rate prin Card Finans Avantaj se numara Zara, Sensiblu, Kenvelo, Media Galaxy, Depozitul de Calculatoare sau Zapp. Treptat, toti posesorii vechilor carduri Cardavantaj vor primi noile carduri de credit MasterCard, care pot fi folosite si in strainatate (in aceeasi limita de suma, la dobanda pietei romanesti).
Despre autor:
Sursa: Click.ro
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Cum să investești într-un startup: primii pași
Sursa: start-up.ro
-
Raportarea ESG și de ce este esențială pentru orice companie listată la bursă
Sursa: green.start-up.ro
-
Povestea Precious Circuit, start-up-ul fondat de doi tineri care fac...
Sursa: retail.ro
-
Părintele Porfirie: Medicamentul şi marele secret pentru creşterea copiilor
Sursa: garbo.ro
-
Cine sunt echipele care concurează la America Express? Acum s-a aflat! Ce...
Sursa: kudika.ro
-
CEC Bank, profit net de 54,2 milioane de lei în primul trimestru din 2022
Sursa: futurebanking.ro
-
Rusia se laudă că ar fi distrus un important transport de arme către Ucraina
Sursa: wall-street.ro