Politia Autostrazi a primit o noua masina de patrulare si urmarire. Un Mitsubishi Lancer EVO X de 295 CP.

Mitsubishi Lancer PolitieAnul acesta a fost unul destul de bun pentru Politia Autostrazi, din punct de vedere al materialului tehnic. Politistii care patruleaza pe autostrada A2 au primit astazi un Mitsubishi Lancer EVO X, dupa ce, la inceputul acestei veri, au primit un Seat Leon Cupra de 240 CP.

Modelul Mitsubishi Lancer Evolution este oferit politiei pentru testare timp de doua luni, in acest timp fiind folosit in special pe Autostrada Soarelui, cea mai aglomerata (dintre cele doua) pe care le are Romania.

Maşina a fost dotata cu toate sistemele specifice maşinilor de Politie Rutiera si a fost predata la sediul Politiei Autostrazi de la km 20 de pe Autostrada Soarelui (A2), de catre Mihai Ivanescu, Director General M Car Trading reprezentantului IGPR, Comisarul Sef George Grigore, Seful Sectiei de Politie Autostrazi.

Mitsubishi Lancer PolitieImediat dupa primirea masinii, 4 ofiteri desemnati din echipa de patrulare pentru siguranta in trafic pe Autostrada Soarelui, au fost instruiti printr-un training teoretic si practic. Pentru a se familiariza cu automobilul, multiplul campion de raliuri Titi Aur le-a oferit politistilor o demonstratie. Acesta a pus masina la incercare scotand in evidenta avantajele tractiunii integrale si performantele dinamice excelente.

Modelul primit la testare de Politia Rutiera este propulsat de un motor de doi litri turbo ce dezvolta 295 CP, are tractiune integrala şi o cutie de viteze manuala cu cinci rapoarte. Viteza maxima este de 247 km/h iar pentru acceleratia de la 0 la 100 km/h sunt necesare doar 5,4 secunde. Datorita performantelor deosebite, va fi folosita in special în misiunile de urmarire si patrulare pe Autostrada Soarelui.

Sursa: M Car Trading


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.