Cel mai puternic Mercedes SLK creat vreodata are un V8 care isi poate opri 4 din cei 8 cilindri. Si acest lucru se vede la consum!

La doar cateva zile dupa ce a prezentat primul SLK echipat cu motor diesel (si, evident, cel mai economic), Mercedes ne arata si cealalta parte a gamei SLK, varful, reprezentat de sportivul SLK 55 AMG. O masina cu mai multe chestii interesante decat v-ati astepta.

Noul Mercedes SLK AMG este echipat cu noul motor V8 de 5,5 litri al modelelor AMG. Doar ca, in cazul modelului SLK, acest motor este natural aspirat, nu biturbo, ca in cazulmodelelor mai mari. Astfel, far turbine, V8-ul de 5,5 litri price in cazul lui SLK 55 AMG o putere maxima de 422 CP/6.800 rpm, cuplul maxim ajungand la 540 Nm/4.500 rpm.

Acceleratia este peste cea a concurentului direct, BMW Z4 sDrive35is, dar nu cu mult. Mercedes SLK 55 AMG accelereaza.. citeste mai multe despre Mercedes SLK 55 AMG pe Motorstory.ro (+ galerie foto)!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.