Cu putin timp inainte de debutul noii versiuni Audi TT RS in cadrul Salonului Auto de la Geneva, constructorul german ne ofera un preview al celui mai puternic TT.
Audi a prezentat foarte putin informatii despre cea mai noua “torpila” a gamei TT, pe care o va prezenta la Geneva, dar chiar si asa se intelege ca este vorba de un model foarte performant.
Audi TT RSNoul Audi TT RS va fi disponibil cu un propulsor de 2,5 litri, turbo, despre care germanii spun ca va dezvolta “mult peste 300 CP”. Asta ar putea insemna o putere maxima de aproximativ 350 CP, suficient pentru ca micul TT sa ofere senzatii tari. Constructorul german spune ca acceleratia 0 – 100 km/h este posibila cam in 5 secunde, lasand sa se inteleaga ca cifra exacta ar putea fi sub 5 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h.
Audi TT RSAudi TT RS a trecut prin modificari semnificative pentru a pune in valoare acest plus de putere. Tractiunea este integrala, iar suspensiile au fost setate mai sportiv, germanii afirmand ca si sistemul de franare este unul de exceptie. Centrul de greutate al masinii a fost coborat, iar motorul, suspensia, transmisia si nu in ultimul rand caroseria construita in mare parte din aluminiu, ar trebui sa propulseze modelul TT RS intr-o categorie superioara a segmentului masinilor sport.
Audi TT RS Cabrio


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.