Un tren de persoane care circula pe ruta Bucuresti - Sighetu Marmatiei a deraiat in aceasta dimineata la iesirea din localitata Salva, din judetul Bistrita-Nasaud, doua vagoane sarind de pe sine, fara a fi inregistrate victime, transmite corespondentul NewsIn.

Incidentul s-a produs in jurul orei 4.30, doua din cele sase vagoane ale trenului de persoane 1645 sarind de pe sine. Conform primelor cercetari, incidentul s-a produs din cauza aluviunilor si a crengilor care au ajuns pe sine in urma precipitatiilor cazute in cursul noptii.

Cei peste 150 de calatori aflati in acest tren au fost transbordati intr-un tren care venea dinspre Sighetul Marmatiei cu destinatia Cluj si care a facut cale intoarsa. La randul lor, calatorii din trenul respectiv au fost preluati de o alta garnitura, care i-a dus la Cluj.

Trenurile care circula acum pe ruta Salva - Viseu sunt oprite in cele mai apropiate gari de locul unde a deraiat trenul, iar calatorii sunt mutati dintr-o parte in alta sau sunt preluati de autobuze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.