Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (WCC) a declarat pentru L'Osservatore Romano ca spera ca progresul ecumenic sa le permita crestinilor sa participe in curand in comun la Cina Domnului. „Viziunea mea pentru miscarea ecum
Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (WCC) a declarat pentru L'Osservatore Romano ca spera ca progresul ecumenic sa le permita crestinilor sa participe in curand in comun la Cina Domnului. „Viziunea mea pentru miscarea ecumenica este ca pana la mijlocul secolului XXI va fi atins un nivel de unitate astfel incat crestinii de pretutindeni, indiferent de apartenenta lor confesionala, sa se poata ruga si aduce cult impreuna si sa se simta bine primiti sa participe la Cina Domnului in orice Biserica“, a declarat rev. Samuel Kobia (foto), intr-un interviu acordat recent publicatiei amintite, informeaza site-ul Catholica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.