TENIS - FED CUP
Nationala feminina de tenis a Romaniei ramane in al treilea esalon al Fed Cup, ratand accederea in play-off-ul pentru barajul Grupei Mondiale in urma infrangerii cu 1-2 din partida cu Serbia. In primul meci, Monica Nicules
TENIS - FED CUP
Nationala feminina de tenis a Romaniei ramane in al treilea esalon al Fed Cup, ratand accederea in play-off-ul pentru barajul Grupei Mondiale in urma infrangerii cu 1-2 din partida cu Serbia. In primul meci, Monica Niculescu a fost invinsa, scor 5-7, 6-4, 7-5, de Ana Ivanovici, numarul 2 mondial. Apoi, Sorana Carstea a provocat surpriza si a invins-o cu 6-3, 3-6, 6-4, pe ocupanta locului 4 in ierarhia WTA, Jelena Jankovici. In meciul decisiv, perechea Carstea/Niculescu a cedat greu in fata cuplului Ivanovici/Jankovici, scor 6-2, 6-7 (3), 6-7 (2). In timpul meciului de dublu, presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase , a fost evacuat dupa ce a protestat vehement la o decizie a arbitrilor. Cotidianul elvetian Blick a sustinut chiar ca Nastase a palmuit un arbitru de linie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.