Un numar de sapte persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite, sambata dimineata, in accidentele rutiere de pe intreg teritoriul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. La ora 5.30, pe DN 7, in judetul Arges, soferul unui autoturism si-a
Un numar de sapte persoane si-au pierdut viata si mai multe au fost ranite, sambata dimineata, in accidentele rutiere de pe intreg teritoriul tarii, informeaza Centrul Infotrafic. La ora 5.30, pe DN 7, in judetul Arges, soferul unui autoturism si-a pierdut viata in urma unei coliziuni cu un autotractor, pentru ca nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile din trafic si a patruns pe contrasens. La ora 6.00, pe autostrada A1 (Bucuresti - Pitesti), un pieton a fost accidentat mortal, pentru ca a incercat sa traverseze neregulamentar. Un conducator auto a fost ranit grav, in judetul Arad, pe DN 79, dupa ce masina in care se afla a patruns pe contrasens si s-a lovit de un copac si s-a rasturnat. Soferul a adormit la volan, s-a stabilit ulterior. In judetul Alba, s-au inregistrat doi morti si doi raniti grav, in urma coliziunii frontale dintre doua autoturisme pe DN 1, in jurul orei 8.15, din cauza vitezei neadaptate intr-o curba.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.