Premiera - Un rol incredibil intr-o comedie de nota 10
“Asterix la Jocurile Olimpice” reprezinta cea mai spectaculoasa aventura prezenta pe marele ecran incepand cu  1 februarie 2008. Unul dintre cele mai amuzante
Premiera - Un rol incredibil intr-o comedie de nota 10
“Asterix la Jocurile Olimpice” reprezinta cea mai spectaculoasa aventura prezenta pe marele ecran incepand cu 1 februarie 2008. Unul dintre cele mai amuzante personaje este intruchipat pe ecran de Alain Delon. Un Cezar narcisist, care se ovationeaza singur strigand in acelasi timp cu multimea “Ave mie” si un comandant care nu face un pas fara oglinda sa. Filmul “Asterix la Jocurile Olimpice” a avut un buget de peste 98 milioane de euro, nou record in Franta. Idol. Cunoscut pentru rolurile sale, Alain Delon a fost, este si va fi un barbat ravnit de cel putin jumatate din femeile planetei. Romy Schneider, Nathalie Barthelemy Delon, Mireille Darc si modelul olandez Rosalie van Breemen sunt doar cateva misterioase din viata actorului francez. Si totusi, la un moment dat, Delon a marturisit cat de greu ii este sa-si gaseasca jumatatea. “Am avut cateva tentative, dar de fiecare data parca au fost relatii imposibile. Asa este viata. Sunt constient ca si eu inspir frica. Mi s-a spus chiar ca nu sunt o persoana cu care se poate convietui”, a spus starul. O legenda vie. La 8 noiembrie 2007, Alain Delon a implinit 72 de ani si poate ca revenirea la cinematograf il va face sa iubeasca viata din nou. Legenda vie a cinematografiei franceze, ultimul din gigantii europeni, Alain Delon traieste, ca in celebrul sau film “Samuraiul”, tristetea singuratatii, pentru ca toti ceilalti, Gabin, Montand, Ventura, precum si marii regizori cu care a lucrat, de la Visconti la Losey, au disparut. Delon e singur. Fara vechii sai prieteni, fara nevasta. Nici pe scenele teatrelor, Delon nu mai este vazut. In domeniul sau elvetian de la Douchy, Delon ar fi dorit sa imbatraneasca aidoma unui patriarh, inconjurat de copii si nepoti si asa exprima grava melancolie care i-a ranit inima. Sufera ca a ramas singur, doar impreuna cu cei trei caini ai sai. Poate de aceea, Alain Delon s-a hotarat sa se desparta de colectia sa de arta, aceasta fiind scoasa la licitatie, in toamna anului trecut, la sala Druot-Montaigne din Paris. Actorul declara ca face acest lucru “pentru copiii mei”, ca sa nu existe certuri intre ei si pentru ca “urasc vanzarile postume”. Despre rolul din “Asterix la Jocurile Olimpice”, Delon declara: “Acest film este revenirea mea la cinema. Am citit scenariul, am terminat ultima pagina si am spus: 'Il fac!>>“. “Daca as alege care sa fie ultimul film din cariera mea, acesta ar fi!” - a mai spus marele actor. Cinefilii din toata lumea si fanii marelui actor si idol nutresc insa speranta ca acesta nu va fi ultimul rol din minunata cariera a lui Alain Delon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.