Nimeni nu va poate sili sa faceti nimic fara acceptul dumneavoastra. Daca va subordonati viata cuiva, asta este decizia proprie, dar nu este impusa. Asadar, daca cineva va incerca astazi sau maine sa va raneasca sau sa va faca rau, depinde numai de
Nimeni nu va poate sili sa faceti nimic fara acceptul dumneavoastra. Daca va subordonati viata cuiva, asta este decizia proprie, dar nu este impusa. Asadar, daca cineva va incerca astazi sau maine sa va raneasca sau sa va faca rau, depinde numai de dumneavoastra daca veti lasa sa se intample acest lucru. Daca veti refuza sa fiti raniti sau daramati de catre ceilalti, acestia vor esua in scopul lor si vor inceta sa mai incerce. Este foarte dificil sa cultivati aceasta atitudine fata de persoana pe care o iubiti, dar se poate face, fara sa afecteze in vreun fel relatia. Dimpotriva, poate s-o intareasca, pentru ca cealalta persoana va ajunge sa va accepte ca pe cineva cu drepturi egale in a va alege viata pe care doriti s-o traiti. Ar trebui sa va fie usor sa va detasati de cei care nu conteaza emotional in niciun fel pentru dumneavoastra. Pe masura ce va schimbati atitudinile care v-au tras inapoi pana acum, veti afla cat de adevarat este ca oamenii ne accepta pentru propria noastra valoare. Puneti pret valoare si pe opiniile proprii, si veti vedea ca si ceilalti va vor privi cu alti ochi. Puteti reteza relatiile cu anumite persoane pe care nu le considerati demn e de dumneavoastra.

Berbec
Simtiti ca aveti nevoie de cineva care sa va supervizeze, sa va poarte de grija. Nu stiti exact ce anume v-ar defini mai bine, dar nu mai faceti fata singuri provocarilor. Ar trebui sa va ingrijoreze faptul ca nu mai aveti atata energie ca la inceput, ca nu mai sunteti la fel de veseli si de joviali. Totul vi se trage de la o puternica dezamagire pe care ati avut-o cu ceva timp in urma si care a lasat urme in subconstientul dumneavoastra. Nu va jucati cu persoanele care au anumite puteri oculte sau cu cei care va manipuleaza fara nicio retinere!

Taur
Nu-i refuzati unui prieten apropiat dreptul de a va atrage in jocul lui, cu atat mai mult cu cat nu este nimic premeditat. Intentiile acestuia sunt bune, doreste doar sa va aiba aproape intr-un proiect pe care il considera de mare viitor. Puteti fi de asemenea invitati la o petrecere sau undeva unde puteti cunoaste multa lume. Chiar daca initial aveti tendinta sa refuzati, ar fi bine sa fiti mai deschisi la dorinta celorlalti de a va introduce in viata lor. Simtiti nevoia sa fiti iubiti si sa vi se arate acest lucru. Chiar daca aveti propriile preocupari, nu refuzati compania celorlalti!

Gemeni
Cineva incearca sa va demoralizeze si lucrul acesta devine suparator. Nu permiteti nimanui sa o faca si nici sa va ia linistea interioara. Mai bine, incercati sa completati lipsa de incredere in fortele proprii printr-o atitudine pozitiva. Astfel, veti fi mai putin deranjati de cei din jurul dumneavoastra si de remarcile lor. Cineva ar putea declansa un adevarat razboi in sinea dumneavoastra numai prin cateva cuvinte malitioase. Dar si un impuls negativ, poate fi mai bun decat nimic. Va veti intari si va veti simti mai puternici dupa o astfel de experienta.

Rac
Familia are nevoie de curajul si de experienta dumneavoastra. Sunteti capabili de sacrificii de sine considerabile pentru acestia. Daca sunt facute voluntar, apreciind corect tot ceea ce implica, pot duce la sentimente de implinire. In viata personala, va alegeti un rol pe care il jucati cu mare drag, acela de vesnic indragostit. Dati senzatia ca totul merge bine, va bucurati din orice, chiar si o simpla privire din partea partenerului va aduce zambetul pe buze. Dar, energia pe care o aveti tinde sa nu aiba directie. Asadar, nu avansati, daca nu sunteti siguri suta la suta de sentimentele dumneavoastra!

Leu
Va simtiti de-a dreptul obositi, aproape hartuiti de cei din jurul dumneavoastra. Nu va puteti relaxa, nimeni nu va mai intra in gratii. Ati consumat multa energie, ati muncit fara oprire, si ati ramas prins intr-un scenariu in care munca este factorul principal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.