CFR CLUJ - Campanie de achizitii reusita
  Dupa ce presedintele gruparii din Gruia a spus sambata ca transferul portarului Lars Hirschfeld nu mai este de actualitate, canadianul a semnat ieri un contract pe trei ani si jumatate. 
CFR CLUJ - Campanie de achizitii reusita
  Dupa ce presedintele gruparii din Gruia a spus sambata ca transferul portarului Lars Hirschfeld nu mai este de actualitate, canadianul a semnat ieri un contract pe trei ani si jumatate.   Goalkeeper-ul lui Rosenborg Trondheim, canadianul Lars Hirschfeld, este, incepand de ieri, jucatorul CFR-ului. "Pana la urma, Lars a semnat. Am glumit cand am spus ca nu va mai veni. E un jucator foarte bun, de care aveam nevoie. Ne-am intarit deja apararea si nu vom mai avea probleme in castigarea campionatului", a confirmat tranzactia presedintele Iuliu Muresan.   TRATATIVE. Impresarul jucatorului nord-american, Daniel Stanciu, a dezvaluit datele intelegerii: "Cele doua parti s-au inteles, iar salariul lui Lars va fi de 280.000 de euro, asa cum s-a scris. Eu zic ca e un salariu normal pentru un fotbalist de Liga Campionilor, iar Lars merita toti banii". Hirschfeld, care va fi prezentat oficial azi, in cadrul unei conferinte de presa, de la ora 12:00, este a patra achizitie a clujenilor din acest intersezon, dupa cele ale  jucatorilor argentinieni Diego Ruiz si Sebastian Dubarbier si cea a suedezului Mikael Dorsin, fost coechipier cu portarul canadian la Rosenborg. "Acum sunt suta la suta convins ca CFR Cluj va castiga titlul de campioana, indiferent ce vor face contracandidatele noastre", a spus Muresan. Acesta isi face insa griji in ceea ce priveste participarea in Liga Campionilor. "Am emotii mari pentru Liga Campionilor. Vom mai aduce jucatori in vara, iar obiectivul nostru, pentru inceput, va fi sa nu ne facem de ras. Cred ca, daca vom ajunge in Liga Campionilor, vom deveni mai atractivi pentru fotbalistii din strainatate", a spus Muresan.   marius.mihalcea@jurnalul.ro   Isi ajuta concitadinii Oficialii CFR-ului nu exclud varianta de a imprumuta la Universitatea Cluj cativa dintre jucatorii care nu vor face parte din planurile antrenorului Ioan Andone pentru cea de-a doua parte a sezonului. "Eu cred ca ar fi in interesul tuturor daca se va realiza aceasta colaborare cu CFR, iar jucatorii vor avea, de asemenea, numai de castigat", a declarat managerul Universitatii, Alin Tise. Jucatorii care ar putea lasa clubul din Gruia pentru cel care evolueaza pe "Ion Moina" sunt: R. Marginean, Oct. Chihaia si Miclaus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.