Antena 1 va oferi de acest Craciun un recital de programe de divertisment. In fiecare program exista un strop de magie, fie ca este vorba despre emisiuni speciale sau despre filme de comedie, din zorii zilei si pana tarziu, dupa miezul noptii.
<
Antena 1 va oferi de acest Craciun un recital de programe de divertisment. In fiecare program exista un strop de magie, fie ca este vorba despre emisiuni speciale sau despre filme de comedie, din zorii zilei si pana tarziu, dupa miezul noptii.

In Ajunul Craciunului, dar si in zilele de Craciun, aveti intalnire cu Dan Capatos si Cristina Cioran. "Mos Craciun le va aduce fanilor «Dimineata devreme» noua ore de caterinca, pentru ca avem trei editii speciale de cate trei ore in zilele de 24, 25 si 26 decembrie! In astea trei zile, de la 7:00 la 10:00, o sa vedeti niste emisiuni cu totul si cu totul speciale: mergem sa colindam vedete, il asteptam la horn pe Mos Craciun si multe altele", spune Dan Capatos. Urmeaza de la ora 10:00 un nou episod cu "Mr. Bean". Comicul britanic va fi responsabil cu distractia romanilor in toate diminetile de Craciun, de la ora 10:00, fiind urmat, de la ora 11:00, de indragita serie a filmelor cu bebelusi si catei vorbitori "Uite cine vorbeste", pentru ca in urmatoarele doua zile sa fie transmise "Uite cine cu cine vorbeste" si "Uite cine vorbeste acum".


GALELE DIVERTIS. De la ora 16:30, telespectatorii Antenei 1 sunt invitati de membrii Divertis la o scurta, dar concisa trecere in revista a celor mai importante evenimente din spatiul mioritic. "Telespectatorii Antenei 1 sunt obisnuiti deja cu Galele marca Divertis, dar ii asigur ca de data aceasta spectacolul nostru o sa fie si mai dinamic, si mai vesel decat tot ce au vazut ei pana acum. Pentru ca, stim bine, ca realitatea romaneasca bate orice film american", spune Toni Grecu.


COLINDE. Emotia zilelor sfinte e adusa de Antena 1 in casa fiecarui roman prin glasul cald al lui Stefan Hrusca, al carui spectacol extraordinar "Colindam, Doamne, colind" va fi difuzat in Ajun de Craciun, la ora 17:30. Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, va prezenta si va participa... artistic la spectacolul extraordinar.

Mircea Radu si echipa emisiunii "Din dragoste" vor oferi o surpriza de proportii telespectatorilor: show-ul se muta doar in aceasta saptamana, in seara in care vine Mos Craciun.


MÃ… DISTREZ. In ziua de Craciun este programata exceptionala comedie de sezon "Mos Craciun cauta Craciunita". Urmata apoi de show-ul "Sunt roman, deci ma distrez", care este programat de la ora 17:00, cand doua regiuni istorice - Bucovina si Maramuresul - isi vor uni fortele impotriva Capitalei. Timp de doua ore, bucurestenii, bucovinenii si maramuresenii se vor bate in lupta dreapta cu toate "armele" din dotare: cantece si dansuri populare si lautaresti, improvizatii muzicale live, colinde si uraturi din mosi-stramosi, mancaruri speciale si vinuri alese. Dan Helciug, Elisabeta Turcu, Rodica Popescu-Bitanescu si Maria Buza sunt reprezentantii bucurestenilor, in timp ce Sofia Vicoveanca, Luminita Anghel, Maria Carneci si Cove sunt delegatii bucovineni. Nici Maramuresul nu se lasa mai prejos si aduce in platoul de la "Sunt roman, deci ma distrez" vedete ca Gheorghe Turda, Anda Adam, Marinela Chelaru sau Vlavius de la Hara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.