Pentru presa scrisa cotidiana si reviste Romulus Turbatu de la LAMURA din Craiova a primit Premiul anului 2007 pentru "Toata viata am trait contracronometru" iar Magda Bratu de la Cuvantul Libertatii din Craiova, a primit diploma de excelenta pentru
Pentru presa scrisa cotidiana si reviste Romulus Turbatu de la LAMURA din Craiova a primit Premiul anului 2007 pentru "Toata viata am trait contracronometru" iar Magda Bratu de la Cuvantul Libertatii din Craiova, a primit diploma de excelenta pentru "Rumani in Sarbie", un reportaj despre soarta romanilor in Banatul sarbesc. Carmen Olaru, de la TVR Iasi a fost distinsa cu Premiul anului 2007 pentru emisiuni de televiziune cu pentru "Vai, ce de ingeri aici" iar Ioan Romeo Rosiianu de la AXA TV din Baia Mare, a primit diploma de excelenta pentru "Romanii pentru romani", o emisiune despre incendierea unei Biserici romanesti in Ungaria. La sectiunea Radio, Gabriela Rusu Pasarin de la Radio Oltenia din Craiova a primit premiul anului 2007 pentru "File de calendar popular". Un moment important a fost anuntul ca Tesu Solomovici, colegul nostru, va fi primit cu onoruri in UZP, la jumatate de secol de la excluderea sa din ziaristica de catre cadrele de propaganda ale Partidului. La sectiunea carte de presa, un alt coleg de-al nostru, Victor Roncea, a fost distins cu diploma pentru cartea "Eroi pentru Romania", despre eliberarea celor trei eroi fosti detinuti politici din Transnistria si lupta romanilor din Basarabia. Ioan Adam a primit premiul pe 2007 pentru "Povestea vorbelor, o istorie secreta a limbii romane", marele premiu al UZP pe 2007 a fost acordat lui Dan Lupescu de la Lamura din Craiova pentru volumele "Spiritul Olteniei". (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.