Volei: Trei succese in Europa
Trei echipe feminine romanesti au sustinut partidele din prima mansa a 16-imilor Challenge Cup, obtinand victorii scontate. Dinamo Bucuresti a invins cu 3-0 (15, 22, 19), pe teren propriu, pe Kanti Schaffhausen-Elvetia. Au castigat in fief-ul adversarelor Stiinta Bacau, 3-1 (-23, 17, 19, 12) la VFM Franches-Montagnes, din aceeasi "Tara a Cantoanelor" si Unic Piatra Neamt, tot 3-1, dar la 21, 22, -19, 22 la olandezele de la Plantina Longa Lichtenvoorde. Meciurile retur vor avea loc sambata.

Fara surprize, la baieti
Intalnirile contand pentru runda cu numarul 10 a intrecerii interne masculine s-au incheiat cu rezultate asteptate. Trei partide au fost decise in urma desfasurarii a tot atatea seturi, castigate de gazde: Steaua - U Cluj, Dinamo - Phoenix Simleul Silvaniei si VCM Rm. Sarat - Explorari Baia Mare. Liderul Tomis Constanta a dispus cu 3-1 de Unirea Dej, acelasi scor consemandu-se si in meciul dintre National Dej si VCM Piatra Neamt, in care s-au impus oaspetii. In deplasare, a invins si Remat Zalau, 3-2 la CSM Buzau.

Hochei pe gheata: Locul 5 la CM-tineret
Nationala de tineret a tarii noastre s-a clasat pe locul 5 la Mondialele de tineret, care au avut loc saptamana trecuta, in Italia. In ultimul meci, hocheistii romani au fost depasiti de reprezentativa tarii gazda, cu 12-1. Totusi, ei si-au realizat obiectivul, salvandu-se de la retrogradare, ultima pozitie revenind Islandei.

Sah: Berescu, invingator in Grand Prix
Alin Berescu a castigat finala Grand Prix a seniorilor, desfasurata in week-end-ul trecut, la Timisoara. In confruntarea decisiva el l-a invins 1,5-0,5 pe Mihai Grunberg, ambii reprezentand AEM Luxten Timisoara. In indepartata localitate Kanti Mansisk, din Rusia, s-a disputat meciul pentru Cupa Mondiala, dintre americanul Gata Kamski si spaniolul Alexei Sirov. A castigat Kamski cu 3,5-0,5. Romanul Liviu-Dieter Nisipeanu a ajuns pana in faza optimilor de finala.