Dinamo a terminat anul lesinata. La ani lumina distanta de podiumul campionatului, la ani lumina in spatele marilor rivale bucurestene, Steaua si Rapid, la ani lumina departare de fotbalul european. Fara absolut nici o realizare, fara orgoliu, fara s
Dinamo a terminat anul lesinata. La ani lumina distanta de podiumul campionatului, la ani lumina in spatele marilor rivale bucurestene, Steaua si Rapid, la ani lumina departare de fotbalul european. Fara absolut nici o realizare, fara orgoliu, fara suporteri pe stadion. De fapt, fara nimic, in afara de o aroganta nejustificata, impinsa pana dupa limita suportabilitatii. "Batem la Vaslui cu 3-0!", anunta purtatorul de cu­vant al "orgoliului" dinamovist, Cris­tian Borcea. Numai ca inchi­puitul mastodont alb-rosu a fost ingropat lejer in nordul Moldovei. A fost nevoie de cateva sute de voluntari, care au curatat dimineata gazonul de zapada si de doua suturi parsive ale micutului mijlocas vasluian, Sorin Frunza. Dinamo a crezut ca respira dupa egalarea lui Florin Bratu, dar finalul a gasit in genunchi, in noroiul vasluian, echipa despre care aflasem zilele trecute ca a fost "resuscitata" de noua componenta a bancii tehnice.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.