Aradenii au pus capat ieri seriei excelente de rezultate pe care au avut-o jucatorii Daciei dupa numirea lui Sorin Cartu la condu­cerea tehnica a echipei. Unicul gol al partidei de la Mioveni a fost inscris de Todea, care, dupa un un-doi
Aradenii au pus capat ieri seriei excelente de rezultate pe care au avut-o jucatorii Daciei dupa numirea lui Sorin Cartu la condu­cerea tehnica a echipei. Unicul gol al partidei de la Mioveni a fost inscris de Todea, care, dupa un un-doi scurt cu Mircea Ilie, l-a invins cu un sut din marginea careului pe Stanca. Dupa deschiderea scorului, argesenii nu au reusit sa se apropie periculos de poarta adversa. Finalul intalnirii a fost incandescent, centralul Ionica Serea acordand in ultimul sfert de ora nu mai putin de cinci cartonase galbene, toate vazute de jucatorii aradeni, si unul rosu, lui Negoita, de la gazde.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.