Nationala feminina a Romaniei a scapat printre degete medalia de bronz la CM din Franta, fiind in­vinsa in finala mica de Ger­ma­nia, cu scorul de 36-35, dupa prelungiri. Un meci aflat la indemana ju­ca
Nationala feminina a Romaniei a scapat printre degete medalia de bronz la CM din Franta, fiind in­vinsa in finala mica de Ger­ma­nia, cu scorul de 36-35, dupa prelungiri. Un meci aflat la indemana ju­ca­toa­relor noastre, care au con­dus cu 18-11 la pauza si cu 28-21 in minutul 50, s-a trans­format intr-un cosmar, nemtoaicele reusind sa ega­leze la 32 in ultimele se­cun­de ale timpului regulamentar. Cu un moral mai bun, Germania a dominat prelungirile, fetele noastre platind tribut unei caderi inexplicabile.   ACUZATII. "Arbitrajul a fost un jaf ordinar, cu acordul celor de la masa. Pe teren am fi castigat cu 5-6 goluri diferenta. Nu sunt medaliile nemtoaicelor, sunt ale arbitrilor", a rabufnit la final antrenorul Gheorghe Tadici. Cu lacrimi in ochi, portarul Luminita Hutupan a declarat: "Am zis ca murim pe teren, ca ne batem pana la ultima pictura de energie, dar a fost in zadar. Azi am ajutat echipa, dar ne-a lipsit luciditatea in atac". Titlul mondial a revenit Rusiei, care a invins in fi­na­la Norvegia cu 29-24. Cla­sa­ta pe locul 4, Romania va gazdui in luna martie unul dintre turneele de calificare la JO, la care vor mai parti­cipa Angola, Japonia si Cro­a­tia. Daca Angola va castiga in ianuarie Cupa Africii, adversarele tricolorelor vor fi Ungaria, Polonia si Ja­po­nia. Primele doua clasate vor obtine biletele pentru Beijing.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.