BERBEC:
Va achitati cu succes de sarcinile de serviciu, chiar si atunci cand acestea nu va sunt pe plac sau implica efort, reusind sa va depasiti limitele.

TAUR:
Sunteti pe cale de a va implica intr-o afacere paguboasa

BERBEC:
Va achitati cu succes de sarcinile de serviciu, chiar si atunci cand acestea nu va sunt pe plac sau implica efort, reusind sa va depasiti limitele.

TAUR:
Sunteti pe cale de a va implica intr-o afacere paguboasa si de aceea este bine sa decideti dupa ce veti cere mai multe pareri.

GEMENI:
Bun organizator, cu o mare deschidere catre nou, sunteti oricand gata sa adoptati proiecte dintre cele mai indraznete.

RAC:
Aveti o activitate in salturi, lucru care ii poate nemultumi pe superiori. Acest lucru nu va afecteaza, caci nu apreciati ierarhiile.

LEU:
Tratati mult prea personal micile contradictii profesionale, avand tendinta de a le transforma in adevarate conflicte.

FECIOARA:
Simtul umorului va permite sa depasiti unele situatii incomode, dar ele va vor marca si vor deveni teme de gandire pentru mai tarziu.

BALANTA:
Sunteti confruntat pe plan profesional cu situatii mai putin experimentate, pentru a caror rezolvare trebuie sa renuntati la rutina.

SCORPION:
In plan profesional, aveti posibilitatea unei avansari, cu conditia unei aliante cu o persoana pe care nu o agreati prea mult.

SAGETATOR:
Elanul si entuziasmul dvs. sunt de-a dreptul molipsitoare pentru colegi, care ajung sa aiba rezultate mai mult decat meritorii.

CAPRICORN:
Afacerile va merg din plin si este numai meritul dvs., pentru ca ati stiut valoarea reala a lucrurilor si ati avut indrazneala riscului.

VARSATOR:
Activ, tenace si dornic sa va faceti folositor, sunteti apreciat si de aceea nu este exclus ca dorinta de a promova sa va fie indeplinita.

PESTI:
Desi va implicati total in activitatea profesionala si obtineti rezultate dintre cele mai bune, nu stiti sa va cereti drepturile cuvenite.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.