Reprezentativa Romaniei a incheiat cu o victorie seria jocurilor internationale din acest an, reusind sa invinga Portugalia, la Lisabona, cu 23-8, intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. A fost un succes mult mai clar decat cel obtin
Reprezentativa Romaniei a incheiat cu o victorie seria jocurilor internationale din acest an, reusind sa invinga Portugalia, la Lisabona, cu 23-8, intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. A fost un succes mult mai clar decat cel obtinut in septembrie, la Cupa Mondiala din Franta, cand "stejarii" s-au impus cu 14-10, din echipele care s-au infruntat atunci ramanand doar patru jucatori romani, fata de 12 lusitani. Baietii nostri au marcat doua eseuri, prin Poparlan si Dascalu, Vlaicu a punctat prin doua transformari si o lovitura de pedeapsa, iar Dumbrava a inscris si el din doua lovituri de pedeapsa.       SATISFACTIE. "A fost mult mai greu decat ne-am imaginat. Este poate pentru prima data cand pot sa ma declar multumit. Intreaga echipa a onorat cum se cuvine Ziua Nationala a Romaniei. In sfarsit, incepe sa iasa si ideea de joc la care am muncit in ultima vreme. Ii remarc pe Mersoiu, Mihalache, Rus, Poparlan si Dascalu", a declarat antrenorul Marin Mot. In urma acestui succes, Romania a urcat pe locul 3 in clasamentul competitiei,  avand 11 puncte (5 meciuri). Prima este Rusia, cu 13 puncte (5), urmata de Spania, cu 12 puncte (6), in timp ce Georgia ocupa locul 4, cu 10 puncte (4).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.