Ne enerveaza sefii de prin Ministerul Internelor si Reformei Administrative, pentru ca nu s-au gandit sa-si puna subordonatii de la Politia Rutiera la treaba cu mult inainte de aprinderea instalatiei de iluminare a bradului de Craciun, instalat in Pi
Ne enerveaza sefii de prin Ministerul Internelor si Reformei Administrative, pentru ca nu s-au gandit sa-si puna subordonatii de la Politia Rutiera la treaba cu mult inainte de aprinderea instalatiei de iluminare a bradului de Craciun, instalat in Piata Unirii. Pe stradutele ocolitoare, soferii au fost nevoiti sa stea cate trei ore in masinile prinse in coloane, intersectiile fiind pur si simplu blocate. Daca sambata seara s-ar fi aflat pe acolo niscaiva politisti sa dirijeze circulatia poate ca soferii n-ar mai fi fost atat de aproape de a se lua la bataie unii cu altii. Ca sa nu ne enervam zilnic pe capii MIRA, ar fi bine ca, pe viitor, sa tina cont ca fluidizarea traficului trebuie asigurata nu doar pe marile artere, ci si pe traseele ocolitoare ale centrului Capitalei.Ne calca pe nervi parintii care de "gura-casca" ce sunt si-au pierdut copiii, sambata seara, in Piata Unirii, la ceremonia de aprindere a instalatiei de iluminare a bradului de Craciun. Si au cam fost 40 de copii pierduti.Ne enerveaza faptul ca, pentru nereguli comise de autoritati, Romania continua sa piarda procese la CEDO, unde recent statul a fost dat in judecata si de consultantul financiar Stamen Stanchev (foto), acuzat de spionaj economic.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.