Dupa o serie neagra, cu cinci meciuri fara victorie si cu o banca tehnica noua, Dinamo a bifat un succes de moral, 3-1, cu UTA. Noul "principal", Cornel Talnar, l-a tinut pe banca pe Claudiu Niculescu si a mizat pe Florin Bratu (foto), schimbare care
Dupa o serie neagra, cu cinci meciuri fara victorie si cu o banca tehnica noua, Dinamo a bifat un succes de moral, 3-1, cu UTA. Noul "principal", Cornel Talnar, l-a tinut pe banca pe Claudiu Niculescu si a mizat pe Florin Bratu (foto), schimbare care s-a dovedit inspirata. "Am lucrat la moralul baietilor si cred ca s-a vazut. Le-am mai explicat ca nu pot uita fotbalul in trei luni. Am avut un joc bun, dar recunosc ca prima repriza a fost mai slaba, dar dupa pauza am jucat un fotbal autentic", a declarat Cornel Talnar. "Tantarul" a mai adaugat: "L-am preferat pe Bratu pentru viteza si a iesit bine. Mai avem doua meciuri si ne dorim sa obtinem maximum de puncte". De partea cealalta, cosmarul "cainilor", Main Barbu, omul care a intors de la 0-4 la 5-4 in "Stefan cel Mare", pe cand era antrenor la Foresta Suceava, a recunoscut succesul meritat al campioanei: "Am fost multumit o repriza, dar atat. Daca veneam  cu echipa intreaga, poate reuseam sa punem mai multe probleme. Ne-au lipsit cinci titulari si asta s-a vazut. Dar pentru noi important este sa indeplinim obiectivul, evitarea retrogradarii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.