Asiaticii l-au luat drept model. Nici nu se putea altfel, fiindca lucreaza chiar ca model in Asia. Daniel Ciobanu este de departe cel mai bun manechin din Romania si totodata cel mai solicitat.


Este tot timpul prins in campanii. Are
Asiaticii l-au luat drept model. Nici nu se putea altfel, fiindca lucreaza chiar ca model in Asia. Daniel Ciobanu este de departe cel mai bun manechin din Romania si totodata cel mai solicitat.


Este tot timpul prins in campanii. Are CV-ul plin de nominalizari si premii nationale si este imaginea Sony si Nokia pe toata Asia. In ceea ce priveste realizarile cele mai recente, este primul (si, de altfel, singurul) roman care a aparut pe coperta revistei Mena€™s Health in afara tarii. In ultima vreme a mai lucrat "doar" ca model in Israel (Karin Models), Japonia (Team Evviva Models), Singapore (Mannequin Models Agency) si Insulele Filipine. A realizat multe editoriale - coperta pentru o revista la MAC cosmetics in Tel Aviv - prezentari de moda, reclame tv (Daihatsu - auto) si o campanie pentru Golf & Co, in Israel.


LA ZIDUL PLANGERII. Cea mai mare realizare pe care a avut-o pana acum? "Am vazut lumea si am ramas cu amintiri si imagini de vis. In Israel am fost in Eilat, chiar in ziua in care a fost atentatul cu bomba! Am vazut Marea Rosie si m-am plimbat cu camila in Desertul lui Iuda, am vizitat Locurile Sfinte in Jerusalem, (Zidul Plangerii) si Vechiul Oras in Tel Aviv. De altfel, lucrul cel mai important din viata mea a fost aceasta calatorie prin Locurile Sfinte, unde am ramas peste noapte singur si am avut privilegiul sa ma rog la mormantul Mantuitorului toata noaptea. Aceasta se intampla in perioada Postului Mare, cand obisnuiesc sa nu mananc de frupt", povesteste Daniel.  


PE NISIPURI ROZ. In Singapore a fost pentru a sasea oara. In Japonia, pe langa numeroasele temple pe care le-a vizitat, a urcat pana in varful Muntelui Fuji, la 3.776 m. In Insulele Filipine s-a cocotat pana pe vulcanul Taal. "Am fost in excursie in Perto Galera, unde am vazut pentru prima data nisip roz, format din coralii care se afla in acea partea a insulei. Adevarata bogatie o reprezinta locurile pe care le-am vazut pana acum si faptul ca de multe ori am acceptat contracte in tari unde piata in modeling nu era foarte mare si puternica, dar unde am fost sigur ca pot vizita locuri extraordinare: Insulele Filipine, Malaezia sau Thailanda", ne-a declarat modelul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.