Natalie Portman, starul din "Closer", care in prezent formeaza un cuplu alaturi de antreprenorul Nathan Bogle, este de parere ca institutia casatoriei nu mai are nici o importanta, deoarece este foarte usor sa divortezi, informeaza FemaleFirst.co.uk.
Natalie Portman, starul din "Closer", care in prezent formeaza un cuplu alaturi de antreprenorul Nathan Bogle, este de parere ca institutia casatoriei nu mai are nici o importanta, deoarece este foarte usor sa divortezi, informeaza FemaleFirst.co.uk.  "Nu sunt convinsa ca vreau sa ma casatoresc", a declarat Natalie, in varsta de 26 de ani. "Divortul este foarte usor de realizat, iar faptul ca homosexualilor nu le este permisa casatoria stirbeste din importanta acestei institutii", a mai spus ea. Daca institutia casatoriei nu pare atat de importana pentru actrita din "Star Wars", mediul inconjurator este. "Este foarte important sa gasim metode sa ne bucuram de viata fara a fi distructivi", a mai spus ea intr-un interviu pentru revista InStyle.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.