Lider al grupei in mare parte din campania de calificare, Scotia a ratat prezenta la CE dupa ce a fost in­vinsa, scor 1-2, pe teren propriu de Ita­lia. Deoarece stateau in ultima eta­pa, in care Italia intalnea pe Fa&
Lider al grupei in mare parte din campania de calificare, Scotia a ratat prezenta la CE dupa ce a fost in­vinsa, scor 1-2, pe teren propriu de Ita­lia. Deoarece stateau in ultima eta­pa, in care Italia intalnea pe Fa­roe, iar Franta pe Ucraina, scotienii aveau nevoie de o victorie in fata cam­pioanei mondiale pentru a merge la turneul final din Austria si El­vetia. Gazdele au primit insa o grea lovitura inca din minutul 2, cand Luca Toni a deschis scorul. Sco­ti­enii au revenit in joc in minutul 65, cand Ferguson a egalat. La acest scor, echipa lui Alexander Mcleish mai pastra sanse de calficare, avand ne­voie ca Franta sa piarda in ultima etapa in Ucraina. Campioana mondiala a spulberat insa orice sperante ale scotienilor in primul minut de prelungiri, cand Panucci a punctat pentru victoria cu 2-1 a echipei sale. In urma acestui rezultat, Italia si Franta si-au asigurat calificarea la CE-2008.   DOLIU. Componentii reprezen­ta­tivei Italiei au purtat la meciul de sambata banderole negre, ca oma­giu pentru suporterul ucis saptamana tre­cuta de un politist. Inaintea partidei, portarul Gianluigi Buffon a de­clarat ca echipa Italiei va dedica o eventuala victorie familiei lui Ga­briele Sandri. La 11 noiembrie, fanul lui Lazio a decedat dupa ce a fost impuscat accidental de un politist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.