Transformati impresiile senzoriale sub actiunea sentimentelor si creati o alta lume care va reprezinta cel mai fidel. In relatia cu mediul, atentia vi se indreapta catre lucrurile mai putin evidente, sau mai indepartate, manifestand tendinta de a neglija ceea ce sare in ochi. Simturile dumneavoastra sunt destul de penetrante cu o tendinta de alunecare, nu este nevoie sa fie mai ascutite, doar mai directionate. Puteti auzi ceva foarte important care va impresioneaza. Sunteti condus de o dorinta permanenta de a intelege sau de a comnunica cu semenii. Din pacate, este posibil sa nu auziti decat crampeie din conversatii si asta sa va faca sa pierdeti sensul comunicarii. Viteza cu care intelegeti problemele celorlalti si amabilitatea caracteristica nu sunt insa dublate de rabdare, uneori chiar obisnuiti sa sariti etape in manifestare, in expunerea solutiilor sau in rationament. Factorii motivationali pun in joc multa energie nervoasa, ce poate conduce la tensiune sau inertie. Nu aveti capacitate de concentrare,iar spiritul agitat va poate provoca necazuri sau dezechilibre. Sunteti foarte curiosi, doriti sa stiti cat mai multe despre orice.

B erbec
In lipsa unui raspuns afectiv din partea partenerului va indreptati atentia catre alte persoane care ar putea sa compenseze lipsa afectiunii acestuia. Puteti primi un cadou sau un bonus semnificativ, dar din dorinta de a iesi in evidenta aveti grija sa nu cheltuiti prea repede sau sa nu deveniti prea ostentativ! Nu neglijati relatia cu familia, exista periocolul sa se ia o hotarare fara acordul dumneavoastra, lucru care va poate deranja destul de rau. Doriti sa aveti o discutie edificatoare cu acestia, sa va clarificati anumite lucruri , deoarece va deranjeaza foarte mult starea de suspans.

Taur
Urmariti cu incapatanare scopuri bine definite si va axati numai pe acele lucruri care au o rezolvare imediata. Indiferent daca este vorba despre afaceri sau despre planul personal, nu lasati lucrurile sa va scape de sub control. In orice este nevoie de perseverenta, numai ca nu intotdeauna putem duce la indeplinire ceea ce ne propunem. Va atrage atentia o persoana de la locul de munca care actioneaza fara scrupule, si care de dragul ascensiunii profesionale poate face rau altor persoane. Nu dati atata atentie aspectului!

Gemeni
Sunteti foarte intelegatori, lucru care atrage atentia asupra dumneavoastra. Doriti sa ajutati pe toata lumea, sa nu existe nimeni nemultumit in jurul dumneavoastra, simtiti multa compasiune fata de persoanele mai putin norocoase. In plan personal, remarcam insa o oarecare nemultumire la adresa partenerului. Ceva va da de gandit, nu va lasa sa va bucurati pe deplin de viata in doi. Poate au crescut pretentiile dumneavoastra sau poate ar fi cazul sa fiti mai toleranti. Va doriti foarte mult sa nu mai existe conflicte in viata dumneavoastra. Confuzia a condus la aceasta situatie.

Rac
Cineva va domina, va scoate peri albi, nu va lasa sa va desfasurati in voie. Poate fi un superior ierarhic care are multe pretentii de la dumneavoastra sau poate fi o ruda care este foarte staruitoare in a va ruga ceva. V-ati saturat de situatiile in care erati simple marionete in mainile celorlalti si doriti acum sa gasiti linistea si sa fiti lasati in pace. Sunteti capabili sa faceti bani cu ajutorul manierelor dumneavoastra placute si cu ajutorul aptitudinii de a lucra cu publicul. Simtul estetic va ajuta sa va redecorati casa sau biroul.

Leu
Popularitatea si succesul unei persoane de sex opus va avantajeaza si pe dumneavoastra, deoarece sunteti sub protectia acesteia. Exista totusi o anumita dualitate a emotiilor, datorita faptului ca nu stiti exact care sunt motivele pentru care o face. Evitati sa va implicati in relatii mai neobisnuite sau nesigure! Nu va lasati fascinati de false valori in detrimentul unor preocupari de o valoare autentica.