Campionatul judetean din Dolj a ajuns aproape de finalul turului si, pentru prima data, nu s-au consemnat duritati foarte grave. Ele au fost inlocuite de tot felul de ciudatenii. Prima clasata, AS Prometeu, este foarte aproape sa depaseasca pragul c
Campionatul judetean din Dolj a ajuns aproape de finalul turului si, pentru prima data, nu s-au consemnat duritati foarte grave. Ele au fost inlocuite de tot felul de ciudatenii. Prima clasata, AS Prometeu, este foarte aproape sa depaseasca pragul celor 100 de goluri marcate, iar ' lanterna rosie>>, Progresul Castranova, l-a depasit deja, ajungand la 101 goluri primite. Andrei Hozac, portarul ultimei clasate, a recunoscut ca nici nu mai are curaj sa se uite pe clasament. “Nu m-am mai uitat demult pe clasament. E de rau oricum, mai ales ca acum vor urma meciurile cu GP Craiova, Universitatea II si Isalnita, care sunt mult mai puternice”, a afirmat goal-keeperul Castranovei. Cu toate astea, nu se considera principalul vinovat: “Noi nu facem antrenamente. Ne strangem in ziua meciului. Niciodata nu e acelasi unsprezece care intra in teren. Mai mult, cateodata nici nu suntem 11, suntem 10, 9, la Bailesti am fost chiar 8. Pai, in conditiile astea, eu ce pot sa fac?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.