Mantog Ecaterina Luminita, judecator la Tribunalul Gorj, sotia lui Ionel Mantog, fost secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost trimisa in judecata pentru fals in declaratii, in scopul ascunderii unei fapte de coruptie. Procurorii DNA au stab
Mantog Ecaterina Luminita, judecator la Tribunalul Gorj, sotia lui Ionel Mantog, fost secretar de stat in Ministerul Economiei, a fost trimisa in judecata pentru fals in declaratii, in scopul ascunderii unei fapte de coruptie. Procurorii DNA au stabilit ca, pe 4 mai 2005, cu ocazia completarii, in virtutea calitatii de judecator, a declaratiei de avere pentru Consiliul Superior al Magistraturii, Luminita Mantog a omis sa declare detinerea unui teren cu suprafata de 400 mp, situat in comuna Slivilesti (judetul Gorj), ascunzand in acest fel modul ilicit in care sotul sau a dobandit terenul respectiv.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.