Astazi va avea loc marea confruntare dintre “U” Craiova si Dinamo! Un derby al orgoliilor si, totodata, unul al reabilitarii pentru ambele combatante. Managerul general al “alb-albastrilor”, Ilie Balaci, a vorbit de trecutul,
Astazi va avea loc marea confruntare dintre “U” Craiova si Dinamo! Un derby al orgoliilor si, totodata, unul al reabilitarii pentru ambele combatante. Managerul general al “alb-albastrilor”, Ilie Balaci, a vorbit de trecutul, prezentul si viitorul oltenilor.

- Domnule Balaci, urmeaza confruntarea sezonului pentru Craiova. Cum priviti acest duel?

- Au fost meciuri de referinta de-a lungul timpului intre noi si dinamovisti. Va fi o buna posibilitate pentru jucatori sa-si demonstreze valoarea. Va fi foarte important ca suporterii sa isi incurajeze echipa. Ei trebuie sa inteleaga ca nu sustin conducerea clubului, ci pe jucatori. Acestia au nevoie de atasament. Le multumesc fanilor pentru modul in care au incurajat echipa, fiindca au purtat-o spre victorie cu Timisoara. Aceasta este galeria Universitatii, mereu alaturi de favoriti.

- Cum erau meciurile cu Dinamo cand erati fotbalist si cum se desfasoara acum?

- E greu sa raspund la intrebarea asta. Ar trebui sa ma umflu, dar nu are sens sa o fac. Erau alte vremuri atunci, alte interese, insa a fost o competitie si ea va continua intotdeauna. Atunci aveam daruire si agresivitate si asta le cer si jucatorilor de acum. Important este sa jucam bine si sa nu punem presiune pe jucatori. Ei trebuie sa considere ca va fi un meci normal de campionat pe care trebuie sa il castige.

- Dinamo nu va conta pe trei jucatori de baza, iar Zenga este aproape de a fi demis. Va fi un avantaj pentru Universitatea?

- Cine va lipsi, Ropotan? Cat a jucat el in acest sezon? Cate meciuri a sustinut Cristea anul trecut?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.