Ilie Nastase este furios pe Gigi Becali. El a amenintat ca, daca il va prinde pe finantatorul Stelei, ii va taia limba. Chiar daca se declara cel mai mare stelist dupa Lacatus, Nastase spune ca nu va mai calca vreodata in Ghencea.

Gigi Becali incearca sa readuca langa Steaua fostele glorii, dar nu reuseste sa se impace cu toata lumea. Finantatorul ros-albastrilor are un dusman pe viata: Ilie Nastase. Presedintele Federatiei Romane de Tenis se declara al doilea stelist al tarii, dupa Marius Lacatus, dar spune ca nu va mai calca pe stadionul din Ghencea atat timp cat latifundiarul din Pipera va “stapani” fosta castigatoare a Cupei Campionilor Europeni. Invitat la sport.ro, Nastase si-a aratat latura razboinica, trecand chiar la amenintari la adresa “Razboinicului luminii”. “Cu Becali am o mare problema. M-a injurat pe mine, pe copii si pe nevasta, de aceea am decis sa il pedepsesc. Atunci cand o sa-l prind, o sa-i tai limba”, a declarat primul lider din istoria ATP. Nastase a facut parte, in trecut, din Consiliul de Administratie al Stelei, dar a plecat din Ghencea dupa o disputa cu Gigi Becali. La randul sau, finant atorul ros-albastrilor s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Ilie Nastase, considerand ca un om ca el ar trebui sa aiba o alta conduita.

'M-a injurat si nu ma mai impac cu el niciodata>>
Presedintele stelist Valeriu Argaseala, cunoscut pentru abilitatile sale intr-ale diplomatiei, a incercat sa il impace pe Ilie Nastase. Argaseala i-a adresat in direct fostului tenisman o invitatie la meciul de saptamana viitoare cu Sevilla, din grupele Ligii Campionilor. Nastase a refuzat insa. “Iubesc Steaua. Sunt probabil cel mai mare stelist dupa Marius Lacatus, dar nu pot veni la meci. Eu cu domnul Becali nu ma mai impac niciodata.