Concerte cu DJ Vasile, Sensor, DJ Hefe sau Niste Baieti, concursuri de breakdance si graffiti, talcioc muzical si jonglerii cu foc fac parte din programul primului festival de cultura urbana din Bucuresti, Urban Skillz. La manifestari pot intra doar
Concerte cu DJ Vasile, Sensor, DJ Hefe sau Niste Baieti, concursuri de breakdance si graffiti, talcioc muzical si jonglerii cu foc fac parte din programul primului festival de cultura urbana din Bucuresti, Urban Skillz. La manifestari pot intra doar cei care aduc de acasa o carte. La festivalul care a inceput vineri si se termina duminica vor mai canta Blanoz, DJ Paul, ERPS, Mara&Zum, Brugner si Irina Sarbu, SKVJS si Romano/G-Force Sound din Germania, pe scena clubului amenajat in incinta unei foste fabrici de pe strada 11 iunie, Fabrica, iar accesul se va face pe baza de bilet plus o carte adusa de acasa, care va fi donata ulterior unei scoli sau unui centru cultural. Urban Skillz are scopul de a "educa" perceptia publicului si presei fata de formele de exprimare specifice culturii urbane, iar organizatorii pregatesc terenul pentru un mare festival "fringe" la Bucuresti, care ar putea avea loc anul viitor. Fringe este un termen care desemneaza ceva considerat periferic, marginal, secundar sau extrem in raport cu manifestarile culturii mainstream.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.