Astazi aveti o viziune mai larga asupra lucrurilor. Puteti fi un fel de profesor caruia i se cere sfatul in probleme importante. Dragostea o raspanditi egal la toti cei din jur, nu intr-un mod sentimental, ci intr-un spirit de comunicare cu semenii. Motivatia dumneavoastra si aptitudinile de lider trebuie folosite in situatii care cer astfel de calitati, ceea ce poate aduce la suprafata ce este mai bun in dumneavoastra. In asemenea situatii, sunteti capabili de sacrificii considerabile. Va considerati deosebiti fata de ceilalti, sunteti constienti de unicitatea calitatilor dumneavoastra. Puteti practica o meserie care presupune implicare fata de semeni. Incercati sa nu-i judecati pe cei care se simt foarte importanti si foarte orgoliosi, deoarece la un moment dat si dumneavoastra ati procedat la fel. Vi se pare greu sa va ascultati eul interior sau sa stati prea multa vreme singuri. Incercati sa stati mai mult timp linistiti pentru a va pune gandurile in ordine. Incercati sa va exteriorizati si sa-i aratati acest lucru si partenerului!

Berbec
Sentimentele trebuie cultivate, impreuna cu exprimarea dragostei fata de ceilalti. Sun teti fermecatori, diplomati, cantariti ambele parti ale unei probleme si doriti sa se faca dreptate. Rezultatul preocuparii pentru propria persoana poate fi faptul ca partenerul va fi profund nemultumit si nu va ezita sa va arate acest lucru. Sunteti orientati catre parteneriat, doriti liniste si afectiune in cuplu, dar nu sunteti dispusi sa faceti dumneavoastra primul pas.

Taur
Dilema este ca nu reusiti sa va acomodati cu tot ceea ce vi se intampla. Vi se pare ca uneori sunteti prinsi in capcana Destinului. Vi se pare greu sa va ascultati eul interior, si de aceea puteti cadea in plasa unor persoane duplicitare, ale caror bune intentii sunt indoielnice. Sunteti foarte toleranti cu ceilalti, dar acest lucru nu este neaparat o calitate astazi, deoarece s-ar putea sa munciti dumneavoastra in locul lor. O relatie de dragoste ar fi posibila numai in conditiile in care veti fi dispusi sa va supuneti dorintelor partenerului.

Gemeni
Sunteti renumiti astazi pentru posesivitatea dumneavoastra si pentru interesul exagerat privind posesiunile. Aveti nevoie de mult confort pentru a simti stabilitate si siguranta. Incercati sa va ocupati cu mai multa responsabilitate de problemele partenerului, sa nu neglijati ceea ce i se intampla. Chiar daca nu aveti nevoie sa vedeti rezultatele, deoarece sunteti siguri de succesul dumneavoastra, totusi va sfatuim sa masurati tot timpul efectele lucrurilor facute. Urati sa fiti descifrat de catre partener, de aceea pastrati o aura de mister in jur.

Rac
Trebuie sa va impacati cu propria conditie umana. Cineva va cere ajutorul intr-o problema mai delicata, dar s-ar putea sa nu va intereseze deloc acest lucru. Puteti fi prieteni de nadejde, dar cu conditia ca acest lucru sa nu vi se impuna. Puteti fi oarecum rigizi in comportament, lucru pe care il vor sesiza prietenii dumneavoastra. Puteti judeca lucrurile doar in acord cu pretul lor sau cu reputatia. In dragoste, interpretati prea aspru orice gest al partenerului, vi se pare ca nu va este fidel, dar in sufletul dumneavoastra stiti foarte bine ca nu este asa.

Leu
Suferiti in tacere. Sunteti dezamagiti de tratamentul celorlalti, inclusiv de felul in care va trateaza persoana iubita. Fie va neglijeaza intentionat, fie va reproseaza lucruri care nu au nicio relevanta. Cautati libertatea in dragoste, o relatie care sa va permita sa va dezvoltati propria personalitate.