Unul dintre cei doi barbati care in anul 2005 au talharit-o pe Gilda Lazar, fost purtator de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe, a fost prins, joi, in Bucuresti. Dumitru Alexandru Pirvu, in varsta de 27 de ani, era dat in urmarire internationa
Unul dintre cei doi barbati care in anul 2005 au talharit-o pe Gilda Lazar, fost purtator de cuvant a Ministerului Afacerilor Externe, a fost prins, joi, in Bucuresti. Dumitru Alexandru Pirvu, in varsta de 27 de ani, era dat in urmarire internationala din iulie 2005, iar joi, in jurul orei 17.30, a fost retinut la Biroul Accidente Usoare, in sectorul 1, dupa ce un prieten al sau a fost implicat intr-un accident rutier.

Gilda Lazar a fost atacata si jefuita in februarie 2005, in fata locuintei sale din Capitala. Doi barbati au lovit-o si i-au smuls geanta din mana, in care se aflau aproximativ 23 de milioane de lei vechi, carduri, telefoanele mobile si alte bunuri personale. Agresorii s-au urcat apoi intr-un autoturism marca Audi A6 si au fugit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.